Представникам Головного Управління Дерджпродспоживслужби в Івано-Франківський області розповіли про практичні аспекти обмежень щодо проведення заходів державного нагляду і контролю у сфері господарської діяльності

03.03.2018

img_20180302_105059_hdrДнями в Івано-Франківську відбувся семінар-навчання  начальників територіальних та структурних підрозділів Головного Управління Дерджпродспоживслужби в Івано-Франківський області з питань державного нагляду і контролю у сфері безпечності харчових продуктів та дотриманням санітарного законодавства.

Завідувач Сектору Державної регуляторної служби в Івано-Франківській області  Андрій Соболевський виступив з інформацією про практичні аспекти обмежень,  порядку проведення заходів державного нагляду і контролю у сфері господарської діяльності у 2018 році та застосування законодавства України.

img_20180302_105131_hdrТакож відбулося обговорення широкого кола питань практичного застосування спеціального законодавства  державного нагляду і контролю у сфері безпечності харчових продуктів та дотриманням санітарних норм і правил.

За підсумками обговорення піднятих проблемних питань прийнято ряд ініціатив, спрямованих на покращення взаємодії з державного нагляду і контролю у сфері господарської діяльності Головного Управління Дерджпродспоживслужби та Сектору Державної регуляторної служби в Івано-Франківській області.