Представникам Головного Управління Дерджпродспоживслужби в Івано-Франківський області розповіли про практичні аспекти обмежень щодо проведення заходів державного нагляду і контролю у сфері господарської діяльності
Днями в Івано-Франківську відбувся семінар-навчання начальників територіальних та структурних підрозділів Головного Управління Дерджпродспоживслужби в Івано-Франківський області з питань державного нагляду і контролю у сфері безпечності харчових продуктів та дотриманням санітарного законодавства.
Завідувач Сектору Державної регуляторної служби в Івано-Франківській області Андрій Соболевський виступив з інформацією про практичні аспекти обмежень, порядку проведення заходів державного нагляду і контролю у сфері господарської діяльності у 2018 році та застосування законодавства України.
Також відбулося обговорення широкого кола питань практичного застосування спеціального законодавства державного нагляду і контролю у сфері безпечності харчових продуктів та дотриманням санітарних норм і правил.
За підсумками обговорення піднятих проблемних питань прийнято ряд ініціатив, спрямованих на покращення взаємодії з державного нагляду і контролю у сфері господарської діяльності Головного Управління Дерджпродспоживслужби та Сектору Державної регуляторної служби в Івано-Франківській області.